Bağımlılıktan Kurtuldu Şiir Kitabı Çıkarmak İstiyor

TAKİP ET

Madde bağımlılığından Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezinde (AMATEM) gördüğü tedavi ve azmiyle kurtulan 30 yaşındaki Yusuf Zorlu, şiir kitabı çıkarmak için destek bekliyor.

Genç yaşta alkol ve uyuşturucu madde kullanan Zorlu, geçtiği zorlukları ve madde bağımlılığından kurtulma sürecini anlattı.

Zorlu, küçük yaşlarda babasını kaybetmenin acısı ile tanıştır.  Babası olmadığı için sıkıntılar yaşayan Zorlu, genç yaşta alkolle tanıştı. Daha sonra arkadaşlarının etkisi ile uyuşturucu madde kullanmaya başlayan Zorlu, uyuşturucu madde bağımlısı oldu. 

Uyuşturucuyu bırakmak için alkole yönelen Zorlu, ardından alkol bağımlısı olarak hayatını sürdürdü. Ailesinin desteği ile AMATEM'e yatan Zorlu ilk denemesinde başarılı olamadı.

Zorlu Ailesinin baskısı ile Konya'da bulunan AMATEM'e yatmaya karar verdiğini yatışının ardından 3 hafta boyunca tedavi olduğunu fakat tedavinin başarılı olmadığını aktardı.

Kendi isteği ile tekrar AMATEM'e yattığını hatırlatan Zorlu ikinci yatışında 3 haftalık bir tedavinin ardından uyuşturucuyu ve alkolü tamamen bıraktığını belirtti.

Tedavi gördüğü esnada şiir yazmaya başlayan ve bunu ilerlettiğini söyleyen Zorlu, tedavi süresi esnasında şiir ve makale yazdığını belirtti. 

ŞİİR KİTABI ÇIKARMAK İÇİN DESTEK BEKLİYOR

7'den 70'e her konuda şiir yazdığını söyleyen Zorlu, topladığı şiirleri bir kitap haline getirmek istediğini aktardı.

Kendisine destek olacak kişiler ile kitabın basımını gerçekleştirmek istediğini vurgulayan Zorlu, "Şiirlerimde vatan aşkı, sevgi, aşk ve çeşitli konuları işledim. Maddi durumum elverişli olmadığı için baskısını yapamıyorum. Bir hayırsever bana destek olursa kitabımın baskısını yapabileceğim" dedi.