BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE TEKNİK ÇALIŞMA GRUBU TOPLANDI

TAKİP ET

Toplumumuzu olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda yürütülecek çalışmaların ele alındığı Bağımlılık İle Mücadele Teknik Çalışma Grubu toplantısı Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy başkanlığında toplandı.

30 Mart 2018 Cuma günü İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonumuzda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Garnizon Komutanı Personel Albay Yurdakul Kazım Türkmen, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ve koordinasyon kurulunun diğer üyeleri katıldı.

 2018 yılının ilk Bağımlılık İle Mücadele Teknik Çalışma Grubu toplantısında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Arslan tarafından 20 Mart tarihinde Sayın Valimiz Fahri MERAL başkanlığında yapılan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurul toplantısında alınan kararların ve gelecek dönemde yapılması gereken çalışmaları içeren sunum yapıldı.

Vali Yardımcısı Çınarsoy, toplantının sonunda gündem de yer alan konu ve önerilerin önemini vurgulayarak, bir sonraki kurul toplantısına kadar kurumların ve kuruluşların üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirerek, Nisan ayında yapılacak olan toplantıya her kurum ve kuruluşun faaliyet ve önerilerini bir rapor halinde toplantıya getirmelerini belirtti. Ayrıca tüm kamu hizmetinde görevli kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK