BABAOĞLU ANADOLU LİSESİ AÇILDI

TAKİP ET

Karaman' ın ilk Özel Anadolu Lisesi, binası, spor salonu, konferans salonu ve yeşil alanları ile göz dolduracak.

1 Nisan 2015 tarihinde temeli atılan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi binasının yapımı tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı onayını da alan okul, aynı zamanda Özel Kurum Eğitim ve Öğretim Desteği kapsamına alınarak öğrencilerinin yıllık ücretinin, 3750 TL’ si devlet tarafından karşılanacaktır. 

Okul hakkında bilgi veren Kurucu Temsilcisi Ali Konukseven:” Halkımızın yoğun talebi ve dönüşüm  sisteminin gereği yapımına başladığımız lise binamızı bitirerek 17 Ağustos 2015 tarihinde başlayacak olan derslerimize hazır hale getirdik. Eylül ayında sadece 9. sınıfta değil 10, 11 ve 12. sınıflarımızı da eğitim öğretim vereceğiz. Tüm sınıflarımıza kayıtlarımız devam etmektedir.  Amacımız, ailelerin  Babaoğlu Eğitim Kurumları’ na duyduğu güveni devam ettirmek ve nitelikli bireyler yetiştirerek Türkiye’ nin en iyi üniversitelerine Karamanlı evlatlarımızı göndermektir.  37.000 metre karelik bir alanda hizmet veren okullarımızın içine Anadolu Lisesini de dahil ettik. Anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve Anadolu Lisesi ile hizmet veren Babaoğlu Eğitim Yerleşkesi çağdaş eğitimin gereklerini yerine getiren, tam donanımlı teknolojik sınıfları ile eğitim öğretim kalitemizi artırmaya devam edecektir.
Eğitim yerleşkemizin ve Karaman’ ın ilk Özel Anadolu Lisesinin, velilerimize, öğrencilerimize, okulumuza ve ilimize şimdiden hayırlı olmasını diler; başta Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sayın Yılmaz Babaoğlu olmak üzere,  Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’ na,  Bifa A.Ş. yönetimine,  çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.