AYRANCI BELEDİYESİ

TAKİP ET

2016 yılının sonlarına doğru Karaman'ın Ayrancı İlçesinde kilitli parke taşsız ve asfaltsız sokağın kalmayacağını söyleyen Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı, 'Ayrancı artık daha güzel' dedi

BAŞKAN BÜYÜKKARCI; “AYRANCI ARTIK DAHA GÜZEL”

Karaman'ın Ayrancı ilçesindeki tüm sokaklara daha modern bir görünüm kazandırılması için kilitli parke taşı döşeniyor. Şu ana kadar Ayrancı'da 25 bin metrekarelik parke taşının döşendiğini kaydeden Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancı'da parke taşı döşenmemiş bir metrekarelik alanın dahi kalmayacağını dile getirdi. 
Parke döşeme çalışmaları tamamlandığında Ayrancı'da 100 bin metrekarelik parke taşının döşenmiş olacağını ifade eden Başkan Büyükkarcı, “İçmesuyu ve Kanalizasyon hatlarımızın tamamlanmasının ardından cadde ve sokaklarımızın kilitli parke taş döşemesi işine başladık ve TOKİ konutları bölgesini tamamladık. Dede mahallesi ve Yeni mahallesindeki çalışmalarda ise sona gelindi. Önümüzdeki ay kış çıkıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte 5 adet büyük caddemizde sıcak asfalta başlanacak. Bu caddeler ise şunlar: Mimar Sinan Caddesi, Yurt Caddesi, Yenibağlar Caddesi, Şehit Turgay Caddesi ve İsmet Set Caddeleri. 
İnşallah bu yaz sezonunun sonunda 1 metrekare dahi asfaltsız ve kilitli parke taşsız sokağımız kalmayacak. Ayrancı artık daha güzel” dedi.