Aydar Gashigullin KTSO'yu ziyaret etti

TAKİP ET

Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin KTSO'yu ziyaret etti.

Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin ve Hukuk Müşaviri Ramil Gubeydullin Rusya ekonomik potansiyel tanıtımını yapmak üzere üzere Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette İlimizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracatıyla ilgili bilgiler veren Başkan M. Gökhan Alkan Türkiye ve Rusya arasındaki ticari bağların güçlenerek artmasını arzu ettiklerini söyledi.

Rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Aydar Gashigullin, son dönemde Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin ivme kazandığını belirterek, ticari ve ekonomik alanda ki ilişkileri daha da artırmak ve geliştirmek adına böyle bir ziyaret düzenlediklerini, aynı zamanda bu ziyaretle bölgeler arası ve şehirlerarası işbirliğini geliştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ziyarette ticari hacmi genişletmek ve iş adamları arasında ticari ilişkileri geliştirmek için bazı çalışmalar yapmak üzere prensip kararları alınarak görüşme karşılıklı iyi dileklerde bulunularak sona erdi.