AYDA 11 BİN HASTAYA HİZMET VERİYOR

TAKİP ET

MİLLETVEKİLİ DR. R. ŞEKER; ' ADSM 1 AYDA 11 BİN HASTAYA HİZMET VERİYOR'

Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker İlimizde bulunduğu süre içerisinde Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyareti çerçevesinde yapılan görüşmede İlimiz deki kamuya ait sağlık tesisleri ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Genel Sekreter Dr. Hasan Arslan ile Dr. Recep Şeker görüşmenin ardından geçtiğimiz ay yeni binası yapılana kadar eski 82.Yıl Devlet Hastanesi binasına taşınan Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezi ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet eden Recep Şeker Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezinin ( ADSM) yeni yerinde çok daha konforlu sağlık hizmeti sunduğunu belirtti.
Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezinde;20’si yeni olmak üzere toplam 30 diş üniti ile bir ay içerisinde yaklaşık 11 bin hastaya hizmet verildiğini açıkladı. Yenilenen büro ve klinik malzemeleri, modern ve eksiksiz tıbbi donanımı, kaliteli fiziki koşulları, bekleme olmadan, ferah ve nezih ortamda vatandaşımıza yakışır kaliteli sağlık hizmeti, 24 saat hizmet veren acil diş polikliniği ve engelli hastalar için oluşturulan birimler ile hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetinin arttığını da ifade etti.