AYBASTI VE ÖZDEMİR KÖYLERİ ZİYARET EDİLDİ

TAKİP ET

Vali Fahri Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yenere Terlemez ile birlikte İlimiz Merkeze bağlı Aybastı ve Özdemir köylerimizi ziyaret etti.

Aybastı Köyümüzde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Meral, Meclis Başkanı Kapar ve Genel Sekreter V. Terlemez, köylülerin talebi olan içme suyu sorunu ve arazi yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Aybastı ziyaretinin ardından Özdemir köyümüzde köylüler ile bir araya gelerek sohbet edildi. Bu yıl İl Özel İdaresi tarafından yapılan Özdemir-Bucakkışla arasındaki 16km.'lik asfalt yolda da incelemelerde bulunan yetkililer, Özdemir köyünü ziyaret ettikten sonra İlimiz Merkeze bağlı Çukur Köyünü de ziyaret ettiler.

Çukur Muhtarı Mustafa Soykan ile görüşerek köyün sorunları hakkında bilgi alan yetkililer, Muhtar Soykan öncülüğünde Emniyet Müdürümüz Fikret Bayraktar ve Garnizon Komutanımız İsmail Şahin ile birlikte Nunu Vadisinde belirlenen güzergahta yaptıkları yürüyüşün ardından ziyaretlerini sonlandırdılar.