ATANAN SAVCI'NIN YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ

TAKİP ET

Sarıveliler İlçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun yaz kararnamesi ile görev yeri değişen Sarıveliler


Sarıveliler İlçesinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun yaz kararnamesi ile görev yeri değişen Sarıveliler Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Hanifi Koç onuruna iftar yemeği programı düzenlendi.
Koç’un Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine tayini çıkması nedeniyle Sarıveliler Gençlik ve Spor Kulübü Lokalinde düzenlenen iftar yemeği programına İlçe Kaymakamı Ali Öne, Ermenek Kaymakamı Eyüp Güngör, Başyayla Kaymakamı Hamza Özer, Belediye Başkanı Hayri Samur, Sarıveliler Garnizon Komutanı V. Sayın Abdülaziz Ceylan, Sarıveliler Emniyet Amiri  Ömer Camcı, Ermenek Ağır Ceza Reisi Mustafa Başarı, Ermenek Cumhuriyet Savcısı Yavuz Uzun, Sayın Bilgehan Yücel, Sarıveliler Cumhuriyet Savcısı Sayın Hanifi Koç, Funda Arslan, Ermenek Adliyesinde Görevli Hakim Ali Osman Taşkın, Handan İçkilli ve Sarıveliler Adliyesinde Görevli Hakim Abdül Basit Vergi katıldı.
Belediye Başkanı Samur, yemek sonrasında, İlçe Adliyesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Savcı Koç’a teşekkür ederek, plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi.
Savcı Koç ise görev süreleri boyunca halkla bütünleştiklerini belirterek, halka en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına inandıklarını ifade edip, onuruna verilen yemek için Belediye Başkanı Samur’a teşekkür etti.