Antalya Karamanlılar Derneği

TAKİP ET

YÖNETİMİ YENİLENDİ


*Dernek Başkanlığına Ecz. E. K. Mısırlıoğlu’un getirilmesi beklenirken, Mısırlıoğlu; “Hep birlikte ve kadromuzu güçlendirerek yola devam edeceğiz” dedi.              Antalya Karamanlılar Derneği 28.12.2014 tarihinde seçimli mali genel kurulu toplantısında aşağıdaki liste yönetimi devraldı.
1- Emrah Kıvanç MISIRLIOĞLU (Uzman Eczacı) 2- Turan ŞENER (Öğretim Görevlisi) 3-Fatma ERDOĞDU (Ev Hanımı) 4- Nail Uğur ERDOĞDU (Emekli) 5- Hüseyin AYHAN (İş Adamı) 6- Atay UYSAL (Müteahhit) 7- İdris Nebi Günay (Emekli) ve  Denetleme Kurul başkanı Nizamettin KILIÇEL(Emekli)
             Dernek Başkanlığına getirilmesi beklenen Uzman Eczacı Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu yaptığı açıklamasında; “Sevgili Karamanlılara hayırlı olmasını temenni ederiz.              Büyük ailesindeki sağlık problemleri nedeniyle değerli başkanımız Orhan Yüksel'den görevi  devralmış bulunmaktayım. Kendisi gibi çalışma hayatının çoğunu Karamanlılar için harcamış olan birisiyle çalışmak benim için bir onurdu. Bu bir ayrılık değil yeni bir başlangıçtır. Hep birlikte ve kadromuzu güçlendirerek yola devam edeceğiz. Sevgili Karamanlılar;              Antalya'da yaşayan 15.000 kişilik bir Karamanlı nüfusu ve Karaman ilini temsil etmenin ağır yükünü omuzlarımızda hissediyoruz. Attığımız ve atacağımız her adımda Karaman'ı tanıtmaya, Antalya'daki Karamanlılara hizmet etmeye ve Karaman'ımıza ekonomik ve kültürel katkıda bulunmaya kararlıyız. Derneğimiz güçlendikçe sağlayacağımız katkıların daha fazla olacağına inanıyoruz. Bu gücü de sadece Antalya'daki hemşehrilerimizden değil, sizlerden de alıyoruz. Gönlünüzün bizlerle olduğunu biliyoruz. Bu vesileyle 2015 yılının herkese sağlık ve mutluluk  getirmesini diliyor, Antalya'daki hemşehrilerimizin kucak dolusu selamlarını sizlere iletiyoruz. Saygılarımla.”