ANTALYA'DA ERMENEK RÜZGARI!

TAKİP ET

Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Özel Sporcuları Antalya'dan dört altın, üç gümüş ve bir bronz madalya ile döndüler.

TÜRKİYE Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSF) tarafından Antalya'da 4-6 Kasım 2017 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımı ile gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma Atletizm İç Anadolu Bölge Şampiyonası'nda, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 8 madalya ile döndü.
Şampiyonada, Hüseyin Çal 200 metrede bölge 2.si ve 100 metrede 22 yaş altı bölge 1.’si, Hüseyin Horus 200 metrede bölge 1.’si ve 22 yaş üstü bölge 1.’si, Eyüp Kaya 400 metrede bölge 2.’si ve 800 metrede bölge 3.’sü, Muhammet Özkan 800 metrede bölge 2.’si, 1500 metrede ise bölge 1.’si oldu.
Bu sonuçlarla Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde kalan özel sporculardan Hüseyin Horus iki altın madalya, Hüseyin Çal bir altın ve bir gümüş madalya, Muhammet Özkan bir altın ve bir gümüş madalya, Eyüp Kaya ise bir gümüş ve bir bronz ile şampiyonanın gururu oldular.
Haber: Mustafa ÇETİN