ANKARAMANDER İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN KATILIM

TAKİP ET

Dernek Başkanı Veli Bozkır, önceki gün verilen İftar Yemeği ile ilgili şu açıklamayı yaptı;


Dernek Başkanı Veli Bozkır, önceki gün verilen İftar Yemeği ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Bereketin, huzur ve sükunetin sembolü olan, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığı mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimiz ve Karaman sevdalısı dostlarımızla Dernek Merkezinde biraraya geldik. 
    Ortak sevdamız Karaman için birbirimizle bağlarımızı kuvvetlendirmek ve sinerji oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz iftar yemeğine; Prof. Dr. Tabip Tuğgeneral Sait Bağcı, Karaman eski Belediye Başkanı Özcan Genç, Bakanlar Kurulu Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Sağlam, MEB Ortaöğretim Daire Başkanı H. Ali Okur, MHP MYK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Güler, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Daire Başkanı Alparslan Öğüt, DDY Daire Başkan Yrd. Naci Özçelik, Ankara Ermenekliler Derneği Başkanı Talat Seyhan, Ankara Abhaz Derneği Başkan Yrd. Turgay Aykut, Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır, Bşk.Yrd. Feridun Erdoğdu, Yön.Kur. Sekreter Üye Didem Genç, Yön.Kur. Sayman Üye Ayhan Akgöz, Gümrük Müsteşarlığı Baş Müfettişi Adnan Akgöz, Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi Ali Koplay, TRT Ankara Radyosu ses sanatçısı ve Koro Şefimiz Hasan Eylen, Bestekârlar Ferhat Sarmusak, Yener Topaloğlu ve 150 civarında konuk katıldılar.
    Önceden planlanmış farklı programalara katılmak durumunda kalarak aramızda olamayan Karaman Valimiz Murat Koca, Antalya Milletvekilimiz Lütfi Elvan ve Karaman Milletvekilimiz Recep Konuk göndermiş oldukları telgraf mesajları ile hemşehrilerimize selamlarını ileterek iftar birlikteliğinde bulunamadıklarının üzüntüsünü dile getirmişlerdir.
    Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır’ın açılış konuşmasının ardından konuklara söz verildi ve konuşmacılar duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
    Hemşehrimiz Ali Aksoy’un okuduğu dua ve kasidelerin ardından, koro üyelerimizin seslendirdiği eserler ile yemeğe devam edildi. Mercimek çorbası, bulgur pilavı, calla, cacık, tatlı ve meşrubatın ikram edildiği yemek, derneğimiz TSM korosu şefi Hasan Eylen’in okuduğu birbirinden güzel eserlerle zirveye taşındı.
    Bu güzel ramazan akşamında, bu güzel günlerin bereketiyle tekrar buluşmayı diliyor, ramazan ayının ülkemize milletimize sağlık huzur ve barış getirmesini diliyoruz.”