ANKARAMANDER'de öğrenci mezuniyet töreni

TAKİP ET

Ankara Karamanlılar Derneği, öğrenci mezuniyet töreni düzenleyecek.  

Yönetim Kurulu Adına Başkan Veli Bozkır, yaptığı açıklamada, “Derneğimizce her yıl gerçekleştirdiğimiz öğrenci mezuniyet töreni toplantımızı bu yılda 5 Mayıs 2019 Pazar günü Dernek genel merkezinde gerçekleştireceğiz. 

Üniversite eğitimlerini sürdüren ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 8 ay süreyle aylık 300 TL bur vermekteyiz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız yeni uygulama ile mezun olan öğrencilerimize birer çeyrek altın hediye edilmesi kararımızı bu yılda gerçekleştiriyoruz. 

Geçtiğimiz yıl üniversiteden mezun olan 10 öğrencimize DURU Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru'nun zarif eşi Zafer Duru hanımefendi tarafından 10 çeyrek altın hediye gönderilmişti. 

Bu yılda yapılan diyalog sonucu Modern Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tayyar tarafından 10 çeyrek altın öğrencilerimize hediye olarak gönderilecek ve dernek yönetimince öğrencilerimize verilecektir.

Biz öğrencilerimizi çok seviyor ve onları önemsiyoruz. Çünkü onlar bizim yarınlarımız, geleceğimiz ve Cumhuriyetimizin vazgeçilmez bekçileridir. 

Tüm bu çalışmalarımızda burs havuzumuza ve mezuniyet törenlerimize destek veren hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin kendi elleriyle yapacakları yöresel yemeğimiz Batırık ikram edilecek yemekli toplantıya burs havuzuna destek veren hayırseverlerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir” dedi.