Ankara'daki öğrenciler KAREV'in iftarında buluştu

TAKİP ET

Ankara'da çeşitli üniversitelerde okuyan öğrenciler KAREV'in iftar yemeğinde bir araya geldi.

10 Nisan Pazar günü Vakıf merkezinde merhum Hakkı Erdoğdu’nun ruhuna eşi Sema Erdoğdu tarafından verilen iftar yemeğine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

KAREV Başkanı Veli Bozkır yemek sonrasında yaptığı konuşmada, “İftar yemeğimizin gerçekleşmesinde ev sahipliği ve katkılarından dolayı KAREV ve öğrencilerimiz adına Sayın Sema Erdoğdu’ya ve emekleri için KAREV Başkan Yardımcısı Sayın Feridun Erdoğdu’ya teşekkür ederiz.  İftar yemeğinde Ramazan’ın coşkusunu, bereketini, neşesini ve özlediğimiz aile samimiyetini hep birlikte hissettik.

Karamanlı öğrencilerimizi Ankara’da yalnız bırakmadık. Onlara kocaman bir ailelerinin olduğunu bir kez daha hatırlattık” dedi.

Öğrencileri iftar yemeğinde mutlu eden bir haber de veren Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır, “Vakfımız 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 80 öğrenciye 500’er TL ödeme yaparken, Yönetim Kurulumuz, dönem arasında %40 zam yapma kararı aldı. Yeni kararla birlikte Nisan ayında öğrenci bursları 700 TL olarak ödenecektir” diye konuştu.

Bu güzel haber öğrenciler arasında coşkuyla karşılandı.