ANKARA'DA İFTAR

TAKİP ET

17 Haziran 2017 günü Ankara Karamanlılar Derneğinin geleneksel İftar Yemeği, Mithat Paşa Caddesi Kıvanç Apartmanı 56/1 Kızılay-Ankara adresindeki kendi binasında hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

İftar öncesi dernek korosunun ilahileri ve iftar sonrası Türk Sanat Müziği fasılları iftar yemeğine ayrı bir renk kattı. 
              Dernek başkanı Veli Bozkır, geçmiş 10 yıllık dernek faaliyetlerini aktardığı konuşması, katılımcılara duygusal anlar yaşattı. 
              Bozkır; “Bu 10 yıllık zaman içerisinde her yıl 250 öğrenciye aylık burs verir hale geldiğimiz gibi, bitişik daireyi satın alarak derneğimiz çatısına kattık. Karaman’ımızın sanayici ve iş adamlarının katkıları son derece manidardır. Hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür ederiz. İnşallah gelecek sene bu iftar yemeğini burada 250-300 hemşehrimizle açacağız” dedi.
               Karaman’ımızın eski Belediye Başkanı Özcan Genç eşi ile kızları  F. Didem Genç, Atatürk araştırmacısı yazar Yrd. Doç. Dr. Ali Güler ve dernek yönetim kurulu ve çok sayıda Karamanlı iftar yemeğine katıldı.
              Geçen seneki iftar yemeğine Karaman Millet Vekilleri katılırken, bu seneki iftar yemeğine telgraflarıyla destek verdiler. 
İftar Yemeği, uzun zaman sonra bir araya gelen dostların kaynaşması, birlik ve dayanışma duyguları ile samimi bir ortamda gerçekleşti.