Anı Bisküvi'den "Toprak Damlı Evler" Kitabının 3. Serisi 

TAKİP ET

Anı Bisküvi'den 'Toprak Damlı Evler' Kitabının 3. Serisi 'Toprak Damlı Evlerin Kadınları' Kitabı Anı Bisküvi şirketince Cumhuriyetimizin 100. YIL Anısına, 'Toprak Damlı Evler' kitaplarının 3. Serisi olarak 50 Karamanlı Annenin Hayatı ile ilgili kitap yayınladı.

Her yıl Dil bayramı kutlamaları için kitap yayınlama geleneğini sürdüren Anı Bisküvi A.Ş bu yılda Mayıs ayında kutlanacak Anneler günü yanında Dil bayramında ve 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yıl anısına “ TOPRAK DAMLI EVLERİN ANALARI ” isimli Rıfkı Boynukalın imzalı eserini çıkarttı.
KİTAP KARAMANLILARA HEDİYE OLARAK DAĞITILACAK
Rıfkı Boynukalın, Toprak Damlı Evlerin Çocukları 1-2 eserinden sonra bu serinin devamı olarak 50 Karaman’lı annenin kitabı ‘Toprak Damlı Evlerin Kadınları’ kitabı ülkemizde bu türde ilk kitap olma özelliği taşıyor.Kitap Karamanlı hemşehrilerimizce büyük bir heyecan ile karşılanırken eser kentimizdede bugünden itibaren dağıtımına başlandığını açıkladı.
Karamanlılara hediye olarak dağıtılacak, eser için Uyanış Gazetesi olarak, Karamanın Kültürel hayatına katkıda bulunan Anı Bisküvi A.Ş’yi 14. kitap yayını için ve aynı zamanda yazarı Rıfkı Boynukalın’ı tebrik ederiz.
 


karaman anı bisküvi