Anı Bisküvi'den "milli Mücadele'de Karaman" Kitabı

TAKİP ET

*ANI Bisküvi 738.Dil Bayramı Etkinliklerine, Karaman Tarihine Işık Tutacak Kaynak Bir Kitap Daha Yayınlayarak Katkıda Bulundu.

 ANI BİSKÜVİ’DEN “MİLLİ MÜCADELE'DE KARAMAN” KİTABI *ANI Bisküvi 738.Dil Bayramı Etkinliklerine, Karaman Tarihine Işık Tutacak Kaynak Bir Kitap Daha Yayınlayarak Katkıda Bulundu.
Dil bayramında günün anısına kitap yayınlayarak ve hediye şeklinde dağıtan Anı Bisküvi bu etkinliğini 5 yıldır sürdürüyor.  Karamanın önemli Bisküvi, çikolata, kek üretim şirketi Anı Bisküvi, 738.Dil Bayramı etkinliklerine tarihi kaynaklarda büyük boşluk olan Karamanın Kurtuluş Savaşına nasıl katkıda bulunduğunu anlatan “MİLLİ MÜCADELE'DE KARAMAN” kitabı Anı Bisküvi tarafından hediye şeklinde halkımıza ve tüm kurumlara ücretsiz dağıtılacak. Tarih araştırmacısı öğretim üyesi Tuba Elmas ( Gültekin ) tarafından yazılan ve hemşerimiz Anı Bisküvi ortaklarından Rıfkı Boynukalın tarafından yayına hazırlanan 108 sayfadan oluşan kitapta Karamanlı şehitlerinde isim listesi bulunmaktadır. Eseri yayınlayarak Karaman’a kazandırdıkları için Anı Bisküvi şirketini tebrik ederiz.