Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarışmalarında Karamanlı Sporculardan Büyük Başarı

TAKİP ET

16-17 Nisan tarihlerinde Adana'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Grup müsabakalarında Karaman kız takımı 1 altın, 1 gümüş ve 6 bronz madalya, erkek takımı ise 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak güzel bir başarıya imza atarak yarı final biletini kaptı.

Müsabakalarda Anadolu Yıldızlar ligi atletizm yarışmalarında Karamanlı sporcu Görkem Arıkan, yüksek atlama branşında şampiyon olurken, yine aynı yarışlarda 100 metre engelli koşu dalında Mehmet Furkan Yıldız’da üçüncü oldu.
Karaman Atletizm Takımı antrenörü Melih Şah Katman, “Adana İlinde yapılan "Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarışmalarında" Sporcum Görkem Arıkan Yüksek Atlama branşında Karaman İlimiz adına Şampiyon olarak güzel bir başarı elde etti. Yeniden bu gururu yaşattığın için teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan destek ve katkılarından dolayı Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürüm Sn Ali Osman Bebek'e, Spor Hizmetleri Şube Müdürüm Sn Mustafa Karadeniz'e, Spor Şube Müdürüm Sn Ufuk Aktaş'a, ENKA Spor Kulübümüzün Koordinatörü Sn Ayşegül Baklacı'ya, Sabihan Gökçen Ortaokulu Müdürü Sn Muzaffer Aydın'a ve değerli velilerim Zehra Hanım ve Şeref Bey ile Sahire hanım ve Abdullah beye teşekkür ediyorum” dedi.