Anadolu Vakfı'ndan, Üniversiteli Gençlere Kişisel Gelişim Semineri

TAKİP ET

Anadolu Vakfı Karaman Temsilciliği olarak üniversiteli gençlere, Gelişim Uzmanı Harun Emre Karadağ tarafından bir seminer verildi.

Ankara' dan gelen Hayrettin Yücel ve Harun Emre Karadağ, bursiyerle bulaşarak tecrübelerini aktardılar.
"İyi insan, yararlı insan" parolasıyla hareket eden Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı, gençlerimize sahip çıkmak;  ülkemize, milletimize faydalı insan yetiştirmek amacıyla seminerlerine devam ediyor. 
Harun Emre Karadağ; liderlik, kişisel gelişim uzmanı. İki saat civarında gençlerle soru cevap şeklinde sohbet ederek gençlere kendilerine güvenmelerini, çok okumalarını branşlarında 1 numara olmalarını salık verdi ve “Şuna inanıyoruz ki; “GELECEK; EĞİTİMLİ, KÜLTÜRLÜ, GENÇLERLE DAHA GÜZEL OLACAK.” dedi.
 HARUN EMRE KARADAĞ KİM?
Ankara’da dünyaya gelen Karadağ Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri, Yüksek Lisansını ise Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümü’nde  tamamlamıştır.
Kişiler arası iletişim ve kurumsal iletişim alanlarında çalışan önemli kişi ve kurumlara profesyonel danışmanlık ve koçluk yapan Karadağ’ın takdir gören çalışma alanları şunlardır: Motivasyon, liderlik, İletişim ve  mizah ile algı yönetimi, nöro pazarlama, çizgi filmler, animasyonlar, maskotlar ve subliminal mesajlar, artırılmış  gerçeklik, reklam ve çözümlemeleri, sosyal medya, kamu diplomasi ve yabancı yatırımcılardır. Kültürel, yerel ve milli kahramanlarımızı, değerlerimizi markalaştırma çalışmalarına devam etmektedir.
Halen Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisinde görev yapmaktadır.
Karadağ’ın eserleri arasında “Marka Kahramanları”, “Nasreddin Hoca İle Öğreniyorum”, “Tarifi Bizde, Dünyanın Akıl Hocası’ndan: Akıl Çin’de Değil, Bu kitabın İçinde!”, “Aşka Kapak Olsun” ve editörlüğünü yapmış olduğu “Ailemizin Baş Ucu Rehberi” adlı çalışmalar bulunmaktadır. Basıma hazır iki kitabı raflarda ki yerini almak için gün saymaktadır.
Birçok televizyon programına da katılan Karadağ’ın  “Marka Kahramanları” kitabı  Brandmap Marka Yönetimi dergisi tarafından  Ağustos (2016) ayında haftanın ve ayın  kitabı seçilmiştir.
LİDERLİK Okulun ‘da da eğitimler veren Karadağ Eski Yeni Dergisi,  Yörtürk Dergisi, Anahaberyorum, http://xn--glokaltrkhaber-msb.com/, www.tantana.net sitelerinde yazıları yayınlanmaktadır. Ayrıca, ulusal yayımlanan bir gazetede Perşembe ve Pazar günleri tam sayfa yayınlanan “İletişim Kafe” bölümünü de hazırlamıştır.
Marka Konseyi üyesi de olan Karadağ, Brandmap Marka Yönetim Dergisinde yazılarına devam etmektedir.
Bir düşünce insanı olan Karadağ proje, eğitim, konferans ve seminerlerini sürdürmektedir.
 



Anadolu Vakfı Karaman Temsilciliği Karaman