Amedspor-Karaman FK'yı Taraftar Baskısıyla Yıldırmaya Çalışacak

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta haftanın en önemli karşılaşmalarından olan Amedspor-Karaman FK maçı öncesinde Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler, 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu taraftarıyla doldurmak için yaklaşık 15 günden buyana büyük bir kampanya başlattı.

Taraftarı takımlarını desteğe davet etmek için Amedspor’lu futbolcular Dijlan, Çekdar, Taner, Veysel, Veli ve kaptan Onur, esnaf ziyaretinde bulunup maça davet etmişti.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yapılan son açıklamaya göre şuana kadar 16 bin 320 adet bilet satışı yapıldığı ve maç saatine kadar bu sayının 20 bini geçmesi hedefleniyor. Ayrıca stadyumda desibel ölçümü de gerçekleştirilecek.

Amedspor-Karaman FK maçının 21, 44 ve 75’inci dakikalarında desibel rekor ölçümü yapılacağı açıklanırken, Diyarbakır ekibi temsilcimiz Karaman FK’yı taraftar baskısıyla yıldırmaya çalışacak. Bu karşılaşma için Karaman’dan da bir grup taraftar Diyarbakır’a doğru yola çıktı.

Karaman FK’nın karşılaşmada rakibi karşısında üstün ve baskılı bir oyun oynayarak seyirci tezahüratlarına rağmen galip gelmek için sahaya çıkarak tüm taktiklerini bu yönde kullanması bekleniyor.

Karaman FK'da, Amedspor maçında sakatlığı devam eden Özcan Aydın ile sarı kart cezalısı  İbrahim Can Köse kadroda yer almayacak.

Amedspor Karaman FK taraftar seyirci galibiyet desibel Diyarbakır