Amedspor, Karaman FK maçı öncesi kampa girecek

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta şampiyonluğun güçlü adaylarından Amed Sportif Faaliyetler, 2 Mart Cumartesi günü oynayacağı Karaman Futbol Kulübü maçı öncesinde Antalya'da bir hafta kampa girecek.

18 Şubat Pazar günü deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılayacak. Bu maç sonrasındaki haftayı ise BAY geçirecek. Amedspor Bay geçireceği haftayı iyi değerlenmek için Antalya’da bir haftalık kamp yapacak. Bu kamp sonrasında ise 2 Mart Cumartesi günü sahasında temsilcimiz Karaman FK’yi konuk edecek.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal yaptığı açıklamada,  “Bu Pazar deplasmanda oynayacağımız zorlu Derincespor maçı sonrası önümüzdeki haftayı BAY geçireceğiz. Dinleneceğimiz haftayı iyi değerlenmek adına sporcularımıza 3 günlük bir dinlenme verdikten sonra, takım olarak Çarşamba günü Antalya’da bir haftalık kamp yapmak için yola çıkacağız. Yapacağımız kamp süresince bir veya iki hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Döndükten sonra arka arkaya oynayacağımız zorlu 3 maç var. O nedenle ciddi hazırlık yapmamız lazım. Dinlenme arasında yapacağımız bu kamp devre arası gelen sporcularımızla eski sporcuların kaynaşması için fırsat olacaktır” dedi.

Amedspor’un BAY haftası sonrası maç programı şöyle; 2 Mart Cumartesi günü kendi sahasında Karaman FK’yı konuk edecek, Arkasından 6 Mart Çarşamba günü deplasmanda 32Ispartaspor ile karşı karşıya gelecek. Son olarak ise 10 Mart Pazar günü kendi sahasında Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor’u ağırlayacak.

Amed Sportif Faaliyetler Karaman FK Antalya kamp Mesut Bakkal