Ambulans ile hat minibüsü çarpıştı. 1'i Ağır 10 Yaralı

TAKİP ET

Karaman'da sabah 10.15 saatlerinde Adliye kavşağında meydana gelen kazada ambulans ile hat minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrilirken kazada biri ağır 10 kişi yaralandı.

Karaman’da sabah 10.15 saatlerinde Adliye kavşağında meydana gelen kazada ambulans ile hat minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrilirken kazada biri ağır 10 kişi yaralandı.

Kaza Hamidiye Mahallesi Adliye kavşağında Recep Baltacı idaresindeki 70 FN 172 plakalı ambulans ile İbrahim Hacıoğlu yönetimindeki 70 M 0195 plakalı hat minibüsünün çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan ambulans yol ortasında devrilirken kavşaktan geçmekte olan Rüstem Tümkaya’nın kullandığı seyyar satıcı tablasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle seyyar satıcının bacağı koparken, hat minibüsünde bulunan yolcular ile ambulansta bulunan hasta yaralandı.

Kazanın haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken kaza yerinde alınan tedbirlerin ardından yaralılar ilk tedavileri yapıldıktan sonra ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun kaza mahalline gelerek incelemelerde bulundular. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.