AMATÖR SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ SPOR GÖSTERİLERİYLE BAŞLADI

TAKİP ET

Karaman'da, 8-14 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Amatör Spor Haftası, bugün düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı, çeşitli spor gösterileriyle devam etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen ''Amatör Spor Haftası'' etkinlikleri bugün başladı.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri bugün gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Amatör sporcuların katıldığı yürüyüş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayarak, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona erdi. Yürüyüşün ardından meydanda yapılan amatör spor branşlarının tanıtımı vatandaşlara görsel bir şölen sundu.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celalettin Özcan’ın masa tenisi müsabakasıyla başlayan spor etkinlikleri, kort tenisi, judo teakwondo ve dart gibi sporların gösterileriyle 14 Ekim’e kadar devam edecek.