AMATÖR KÜME'DE LİDER ORTAOBASPOR

TAKİP ET

ORTAOBA SPOR: 'ZAFER YAKINDIR VE ZAFER İNANANLARINDIR'

Karaman Ortaoba Spor Kulübü, oynanan 1453 Karamanspor maçının ardından açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, “Bugün oynan Ortaoba Spor – 1453 Karamanspor maçı 2 – 2 bitmiştir. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın bitimiyle beraber çıkan olaylar sonucunda 5 oyuncumuza kırmızı kart çıkaran ahlak yoksulu hakeme de teşekkür ediyoruz(!).
Ortaobaspor ne kadar büyük bir takımmış ki; hakemler başta olmak üzere diğer takım oyuncuları ve yönetimi şampiyonluk yolunda alınan zaferleri hazmedememiştir. Ortaobaspor’dan korktuklarını; (oysa ki sezon boyunca en kötü oyunumuzu oynamışken) bugün oynan maçta bir kez daha şahit olduk. Şampiyonluk maçı öncesi gösterilen bu kırmızı kartlarında ne kadar manidar olduğu apaçık ortadadır. Şampiyonluk maçında eksik olmamızı isteyenler sadece rakip takımlar değil İl Hakem Kurulu olmasına da bizi şaşırtmadı. Bu yüzden bu hakemlere görev veren İl Hakem Kuruluna da teşekkür ediyoruz(!).
Köylülerimiz başta olmak üzere yönetim olarak futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ne için mi tebrik ediyoruz? Parasız, desteksiz, çıkarsız, sponsorsuz, hiçbir bedel beklemeden kayıtsız şartsız ve en önemlisi de ahlaklı bir şekilde bizlere oyun izlettirdikleri için.
Haftaya oynanacak olan Larende maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Eksik de olsak bütün gücümüzle oynamaya devam edeceğiz. Bir köy takımının da onca soruna ve engellemelere rağmen ne kadar büyük bir taraftarı olduğunu Karaman halkının da bilmesini istiyoruz. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır” denildi. 
Haber: İsmail DİKBAŞ