AMATÖR FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ KURULDU

TAKİP ET

Karaman'da 9 amatör spor kulübü tarafından Amatör Futbol Kulüpler Birliği kuruldu.

KARAMAN AMATÖR FUTBOL KULÜPLER BİRLİĞİ KURULDU

 Birliğin kurulması dolayısıyla organizasyon düzenleyerek ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Karaman’da konser verecek.
Karaman Amatör Futbol kulüpler Birliği Başkanı Halil İbrahim Çelikyön, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 17 Şubat 2017 tarihinde yapılması planlanan 15 Temmuz şehitlerini anma ve Karaman Amatör Futbol Takımlarının birleşme gecesini Karaman’daki Amatör Futbol takımlarından; 
70 Larendespor, Ortaoba Spor, Süleymanhacı Spor, Sudurağı Gençlerbirliği Spor, Yunus Emre Gençlerbirliği Spor, Karaman Selçuklu Spor, Kılbasan Karadağ Spor, Ermenek Belediye Spor ve Yunuskent Spor’un yeni kurmuş bulunduğumuz Karaman Amatör Futbol Kulüpler Birliği olarak organize etmekteyiz.
Bu güne kadar konser programı ile hiçbir mecliste ve dergahta en ufak bir cay sohbettin de bile ASKF’nin (Karaman Amatör Kulüpleri Federasyonu) adını dahi telaffuz etmişliğimiz yoktur.
Sosyal medyada bahsedilen afişler ya da kulüp başkanlarımızın yaptığı paylaşımlarda da yahut sanatçı ile olan sözleşmemizde ASKF ile bir konu kesinlikle yoktur. Kamuoyuna bugün düşen basın açıklamasında bahsedilen konuların alakası yoktur” dedi. 
Çelikyön, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayarak, “Değerli ve saygı değer basın mensubu arkadaşlarım 10 Ocak Çalışan Basın Mensupları gününüzü en içten dileklerimle kutlar çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diler rabbimden bu zorlu görevinizde her zaman sizleri korumasını dua ederim” diye konuştu.