ALTIN TAHVİLİ ZİRAAT BANKASI'NDA

TAKİP ET

ALTIN TAHVİLİ VE KİRA SERTİFİKALARI  23-27 EKİM'DE KARAMAN ZİRAAT BANKASI'NDA

T.C. Ziraat Bankası Karaman Şube Müdürü Ramazan Bektaş, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nca ihraç edilen Altın Tahvili ve Altına Endeksli Kira Sertifikaları 23 Ekim-27 Ekim tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın Karaman Şube’sinde tüm halkımıza ihraç edileceğini 5 günlük sınırlı bir süre içerisinde bu imkândan faydalanılabiceğini söyledi. 
             Ramazan Bektaş, “22 ve 24 ayar altınlarınızı ( üzerinde taş bulunan altınlar ve Reşat altınlar hariç) Hazine Müsteşarlığı'nın ilk kez satışa sunacağı Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası ürünlerinden biriyle değerlendirerek, hem altınlarınızın çalınma/kaybolma riskini ortadan kaldırırsınız hem de devlet güvencesinde altınlarınızın değerine değer katarsınız. 
Altınlarınız değeri bankamızın ilgili şubelerinde rafineri uzmanları tarafından tespit edilir ve 24 ayar değerinden Altın Tahvili veya Altına Dayalı Kira Sertifikası ürünlerinden tercih edeceğiniz biri karşılığında alınır.
               Üstelik, vade sonunu beklemeden, ara dönemlerde, birikmiş getirinizle birlikte nakit çekebilirler. Vade sonundaki anapara ödemenizi ister 1 kilogramlık külçe veya darphane tarafından basılan çeyrek altın olarak alabilir, isterseniz de Altın Mevduat Hesabınıza doğrudan aktarılmasını talep edebilirler. Ayrıca Altın teslimi yapan vatandaşlardan vergi de alınmayacak. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın tüm Ziraat Bankası Şubelerinden bilgi alabilirler.” dedi.