Alkan İkinci 500' giren firmaları kutladı

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Karamanlı firmalar Şimşek Bisküvi San. ve Gıda A.Ş. , Anı Bisküvi San. Ve Tic A.Ş. ile Modern Çikolata Gıda San. A.Ş.'yi tebrik ederek teşekkür mesajı yayımladı.

Alkan, "İstanbul Sanayi Odası tarafından yaptırılan; 2019 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasındaŞimşek Bisküvi San. ve Gıda A.Ş. 26. sırada , Anı Bisküvi San. Ve Tic A.Ş. 58. sırada ve Modern Çikolata Gıda San. A.Ş. 150. sırada yer almışlardır. Listeye giren Karamanlı firmalarımızı kutluyorum. İsteğimiz ilimizden daha fazla şirketin listeye dahil olması ve Karaman'ın üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesidir.

Karamanımızda adını büyük sanayiciler arasına yazdırarak bizlere bu gururu yaşatanŞimşek Bisküvi San. ve Gıda A.Ş. , Anı Bisküvi San. Ve Tic A.Ş. ile Modern Çikolata Gıda San. A.Ş.'nin Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alması bizleri gururlandırmıştır. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Ülkemizin zor şartlarına rağmen yılmadan üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan firma yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını ve başarılarının devamını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.