ALİ BABA LOKANTASI İLE YER – MAR ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI

TAKİP ET

Ali Baba Lokantası Ve Yer – Mar Alışveriş Merkezi Vali Murat Koca'nın Da Katılımıyla Hizmete Açıldı. ...

29 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştirilen işyerlerinin açılışına; Vali Koca’nın yanı sıra Karaman Milletvekilli Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve vatandaşlar katıldı. 
Vali Murat Koca, işyeri açılışlarına ilk olarak Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet verecek olan Ali Baba işyerinin açılışıyla başladı. Edilen duaların ardından Vali Koca’nın bol ve bereketli kazançlar getirmesi dilekleriyle işyerinin açılışı gerçekleştirildi. 
S.S Karaman küçük sanayi sitesi Yapı Kooperatifinin gerçekleştirdiği Olağan genel kurula katılarak esnaflarla bir araya gelen Vali Koca daha sonra protokol üyeleri ile birlikte Seki Çeşme Mahallesinde hizmet verecek olan Yer - Mar Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta, yapılan konuşmaların ardından edilen dualarla birlikte alışveriş merkezi hizmete açıldı. 
Vali Koca protokol üyeleri ile birlikte açılışın ardından bölge insanına hizmet verecek olan alışveriş merkezinde bir süre incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.