Akşener'in Karaman Programı Belli Oldu

TAKİP ET

13-14 Mayıs tarihlerinde Ermenek'te yapılacak olan Türkçe'nin devlet dili oluşunun 745. yılı ve Türk Dil Bayramı ve Karamanoğlu Mehmetbey'i anma törenlerine katılmak üzere Karaman'a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programı belli oldu.

Akşener’in 2 gün sürecek olan Karaman programı 13 Mayıs Cuma günü saat 15.30’da Karaman’da esnaf ziyareti ile başlayacak. Akşener il merkezinde esnaf ziyaretlerinin ardından Mersin’in Mut ilçesine hareket edecek. Burada da esnafları ziyaret edecek olan Genel Başkan Meral Akşener, Ermenek ilçesine geçecek.
Geceyi Ermenek’te geçirecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30’da esnafları ziyaret edecek. Daha sonra sırasıyla Mustafa Sonay Gürgen Parkının açılışını yapacak. Ermenek Belediyesini ziyaret edecek. Temel atma törenine katılacak.
Öğleden sonra ise Akşener Ermenek programına Zeyve Pazarı ziyaretiyle devam edecek. Buradan tekrar Ermenek’e dönecek olan Akşener bir süre istirahat ettikten sonra Mesire alanındaki bayram etkinliklerine katılacak.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, saat 17.15’de Ermenek’ten Konya Havalimanına hareket edecek.