AKÇAŞEHİR AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI HAMDİ YİRŞEN: 'AKÇAŞEHİR AK'LAŞACAK, BELDEMİZ KAZANACAK'

TAKİP ET

31 Mart 2019’daki belediye başkanlığı seçimleri yaklaşırken aday adayları da birbiri ardı sıra sahaya inmeye devam ediyor. Karaman’ın merkeze bağlı beldelerinden Akçaşehir’de Hamdi YİRŞEN, AK Parti’den belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Karaman İl Başkanlığı’na yaptığı başvuru sonrası gazetemizi ziyaret eden YİRŞEN ‘Doğduğum, büyüdüğüm Akçaşehir’imize borcumuzu ödemek, beldemizi kalkındırmak, hak ettiği seviyeye getirmek için adayım. Halkın içinden geliyorum, bu sebeple beldenin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bununla birlikte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğindeki AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana halka hizmeti Hakka hizmet olarak kabul etmiş bir siyasi hareket olduğunu da biliyorum. Tahsil yaşamım boyunca edindiğim bilgiyi, devlet memurluğunda kazandığım tecrübe ve birikimi, genç ve dinamik yaşımıza katıp belde halkımızı hizmet ve kalkınma odaklı Ak Parti belediyecilik anlayışına kavuşturmak istiyoruz. Bunu da alçakgönüllülükle her bir belde insanımıza dokunarak, onlarla konuşarak yapacağız. Velhasıl, Akçaşehir AK’laşacak, Beldemiz Kazanacak’ diyerek düşüncelerini paylaştı.

1973 Karaman doğumlu olan Hamdi YİRŞEN, 1990 yılında Karaman Ticaret Lisesi’nde ortaöğrenimini tamamladı. Halkla İlişkiler ve İşletme Fakültesi mezunu olup halen Yerel Yönetimler programında öğrenimine devam etmektedir. 1993 yılından itibaren İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde görev yapan YİRŞEN, evli ve üç çocuk babasıdır.