AK PARTİ'DEN BASIN TOPLANTISI

TAKİP ET

Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü partisinin il binasında basın açıklamasında bulundu.

AK PARTİ’Lİ ÜNLÜ; “BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
    
    Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın da katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Ahmet Akça ile Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ve partililerde hazır bulundu.
    “KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM”
    Konuşmasına Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 2. Olağan Genel Kongreye hazır olduklarını ifade ederek başlayan Ünlü;
    “Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü bu süreç içerisinde Ak Parti’nin daha ileriye gitmesi, Ak Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır.
    “Bu Bir bayrak yarışıdır” diyen Ünlü, Sayın Davutoğlu, aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir. Yeni Genel Başkanımı ve Başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir.
    Ak Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini Ak Parti kadroları çok iyi bilir.
    Ak Parti kongreleri her zaman şölen havası içinde geçmiştir. Kongremizin yine demokrasi havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Bu vesile ile kongremizin Ak Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan Genel Başkanımızla birlikte bu Kutlu Yürüyüşe Devam edeceğiz.”dedi.