AK PARTİ ZİYARETLERİ..

TAKİP ET

AK Parti Karaman Kadın Kolları başkanı Ümit Gülin Göksoy, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Zeliha BİLGiseven,

Fatma Odacı, Sefa Sarıca ve Figen Özcan 11.01.2017 Çarşamba günü saat:14.00’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizi ziyaret ettiler. 

Ziyaret sırasında Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu başkanı Bayram Uysal, Yönetim Kurulu üyesi Şuayip Dik, Tuhafiyeciler Odası başkanı Mustafa Maya ve genel sekreter H. İbrahim İncekara hazır bulundular.
Birlik başkanı Bayram Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “AK Parti Kadın Kolları olarak ziyaretiniz bizi memnun etmiştir. Birliğimize bağlı 16 esnaf odamız mevcut olup toplam üye sayısı 8.000 civarındadır. Esnaf ve sanatkarlarımıza verilen ama çok sayıda esnafımızın yararlanamadığı Faizsiz kredinin tekrarlanmasını arzu etmekteyiz, sayın başbakanımız Binali Yıldırım’ın da bu konuda olumlu açıklamaları oldu. Kayıt dışı çalışan esnaflarla ilgili mücadele etmek gerekiyor. Kayıt dışı esnaf doğrudan haksız rekabet yapıyor, bu durumdan belediyemiz, esnaf sicili ve odalarımız da zarar görüyor. Biz 4 yıldır girişimcilik kursları düzenliyoruz. Yaklaşık olarak 2000 kursiyerimize sertifika verdik, bunlardan kendi adına işyeri açanlar var ve % 12 civarında da girişimcimiz proje yaparak KOSGEB’den destek almıştır. Temennimiz bu yıl da kursların devam etmesidir. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.”dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy’da yaptığı konuşmada; “AK Parti Kadın Kolları olarak esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını en yetkili ağızdan dinlemek, istek ve temennilerinizi almak için geldik. Belirttiğiniz hususları toplantılarımızda İl Başkanımıza ve milletvekillerimize de ileteceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntılarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize göstermiş olduğunuz evsahipliğine teşekkür ederiz.”dedi.