AK Parti ve MHP'de Liste Muamması!

TAKİP ET

CHP ve İYİ Parti Listelerini açıklarken, AK Parti ve MHP'nin açıklamaması çeşitli söylentilere neden oldu.

31 Mart Mahalli Seçimleri için Seçim Takvimi gereği 20 Şubat’ta Seçim Kurullarına verilmesi gereken Partilerin Belediye Başkan Adayları ile Belediye ve İl Genel Meclisi Aday Listeleri dün saat 17’00 de sona erdi.
Partilerde Belediye Başkan Adayları açıklanmasına rağmen Belediye ve İl Genel Meclisi Aday Listeleri kamuoyunda merakla beklenirken, dün 17’ye kadar CHP ve İYİ Parti Listeleri Parti Yönetimleri tarafından kamuoyu ile paylaşılmasına karşın, AK Parti ve MHP listeleri bir türlü açıklanmadı.
Her iki partide de büyük merak konusu olan listeler gece geç saatlere kadar hatta bu sabah saatlerine kadar açıklanmaması merak konusu olurken, değişik söylentileri de beraberinde getirdi.
Kamuoyunda ve bazı sosyal medya hesaplarında AK Parti ve MHP Listeleri ile ilgili parti içi liste tartışmalarının yaşandığı bu nedenle de listelerde olası değişiklik ihtimali nedeni ile açıklama yapılmadığı iddia ve söylentileri dikkat çekti.
Listelerde eksik ve değişiklerin yarın tamamlanması ve listelerin 23 Şubat’ta kesinleşerek Seçim Kurulu tarafından açıklanması bekleniyor.
 

Karaman AK Parti MHP aday listeleri