AK Parti ve MHP'de Aday Heyecanı Dorukta!

TAKİP ET

*AK Parti’de 15 Ocak 2024 Pazartesi Günü Açıklanacak olan Aday isminin bu hafta sonu netleşmesi bekleniyor.
*MHP’de de Aday İsminin bu hafta sonu ya da önümüzdeki Hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
31 Mart 2024 Mahalli Seçimleri için Karaman’da AK Parti MHP Belediye Başkan Adaylarının açıklanması büyük bir merak konusu oldu.
AK Parti 7 Ocak Pazar günü 26 İl Belediye Başkanını açıklarken, kalan İllerin adaylarının da 15 Ocak Pazartesi günü açıklayacağı belirtildi.
Pazartesi günü yapılacak aday açıklaması öncesinde pek çok İl adayının bu hafta sonunda belirlenebileceği ve Karaman aday isminin hafta sonu sızabileceği dillendiriliyor.
AK Parti’de Belediye eski Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile eski Milletvekili Mevlüt Akgün’ün isimleri yoğun olarak konuşulurken, aday adaylığı müracaatı yapan 9 isimden de bazı isimlerin aday gösterilebileceği konuşuluyor.
MHP’de ise Mevcut Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda bir netlik oluşmadı ve Karaman Merkez Belediye Başkanlığı konusunda MHP adayının kim olacağı büyük bir merak ile bekleniyor.
MHP’de de aday açıklamasının bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması beklenirken, Karaman’da seçim sonucuna büyük ölçüde etki edecek olan AK Parti ve MHP aday isimlerinin açıklanması ile seçim çalışmalarının yoğunlaşması bekleniyor.
Seçimde yarışı kimin kazanacağı da açıklanacak aday isimlerine kilitlenmiş durumda.
 

Karaman yerel seçim AK Parti MHP