Ak Parti Teşkilatından Ticaret Borsası Ve TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Teşkilatı Karaman Ticaret Borsası ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek ülke gündemi ve ekonomik sorunları görüştüler.

Ziyarete AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ile teşkilat üyeleri katıldı.

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Cafer Binici ve Meclis üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ziyarette, pandemi sürecinde normalleşme, ülke gündemi ve ekonomik sorunlar görüşülürken Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, COVID-19 salgınının Karaman üzerinde etkisi ve esnafın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları, Ak Parti Milletvekili Recep Şeker’e dile getirdi.

Daha sonra aynı heyet Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek burada Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir toplantıda pandemi sebebiyle Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak kategorilere ayrılan ve turuncu konumda bulunan ilimizde normalleşme sürecinde yaşananlar, üyelerimizin bu süreçte yaşadığı problemler ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği 1 saati aşan görüşmeler neticesinde İl Başkanı Çağlayan ve Milletvekili Şeker tarafından her zaman olduğu gibi konuşulan konuların da takibinin hassasiyetle yapılacağı ifade edildi.

Toplantıda duydukları memnuniyeti dile getiren Başkanların konuşmaları sonrasında yakın zamanda ilimizde planlanan yatırımlara yönelik toplantı yapılması kararlaştırılarak görüşme sona erdi.