AK PARTİ TEŞKİLATINDAN KUTLAMA

TAKİP ET

Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü Gazetemizin 48. Kuruluş yıldönümü nedeni ile yayınladığı mesajında şöyle dedi;

“Uyanış Gazetesi’nin 48. kuruluş yıldönümünü ve şahsınızda emek veren tüm çalışanlarınızı en içten dileklerimle kutlarım. Uyanış Gazetesi’nin yürekli ve ilkeli yayıncılığını yakından takip ediyoruz. 

İlimizin ve Bölgemizin sorunlarının ortaya konması ve çözümü yolunda, ortaya koyduğu anlayışla, basın-yayın camiasında güçlü bir yer edinen Uyanış Gazetesi’nin, yürüttüğü başarılı kamu göreviyle daha çok uzun yıllar İlimize ve Bölgemize hizmet edeceğine inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
AK Parti Karaman İl Bşk. Yrd. Tanıtım ve Medya Başkanı Übeyit Özer;
“Halkımızı aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayma görevini objektif, ilkeli ve tarafsız bir şekilde yerine getiren, İlimizin kalkınması ve ileri demokrasiye ulaşması yolunda önemli katkılar sunan Uyanış Gazetesi'nin 48. yılını tebrik ediyorum. Başta yöneticileri olmak üzere tüm çalışanların nice 48. yıllara ulaşmasını temenni eder, başarılarınızın devamını dilerim.”
AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;
“Yayın hayatına başladığı 29 Ağustos 1968 tarihinden bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Uyanış Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, 48. yayın yılına girmeniz nedeniyle kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;
“Yayın hayatında aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla yerel haberciliğe üstün katkılar sağlayan, yerel ve bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan Uyanış Gazetesi’nin 48. yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale;
Uyanış Gazetenizin 48. yayın yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm çalışanlarını ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kurulduğu günden itibaren ilimizin ve bölgemizin sesini objektif bir yayın çizgisiyle duyuran Uyanış Gazetesi’nin başarılı yayınlarının devamını diliyorum.”