AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

TAKİP ET

AK PARTİ KONGRE SÜREÇLERİNİ TAMAMLIYOR

AK PARTİ KONGRE SÜREÇLERİNİ TAMAMLIYOR
AK PARTİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET
    Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, gazetemizi ziyaret etti.
    Karaman’da yapılan İl, Merkez İlçe, İlçe ve Beldelerde tamamlanan Ak Parti Kongrelerinin ardından hafta sonu Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı seçimleri ile Karaman’da kongre sürecini tamamlayacaklarını belirten Ak Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay ve beraberindeki heyet ile seçim süreci hakkında bilgiler verdi.
    Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık’a kongre süreçleri hakkında bilgiler paylaşan İl Başkanı Mehmet Er; “Cumartesi günü Kadın Kolları Başkanlığımız ve Pazar günü de Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerini yaparak Karaman’da kongre sürecimizi bitirmiş olacağız. İnşallah 2018 yılını daha iyi ve verimli değerlendirecek, 2019 seçimlerine doğru Karaman’da hali hazırda süren yatırım ve hizmetlerin de takipçisi olarak şehrimizin her türlü kalkınmasında emek sar edeceğiz. Teşkilat mensuplarımızla 2019 seçimlerine şimdiden hazırlanacak ve çalışmalarımızı hızlı ve hassasiyetle yürüteceğiz. “dedi.
    Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık’da Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er’e şahsı ve teşkilatı adına bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetim ve kadrolara başarılar diledi.