AK Parti Seçime Tüm Kademeleriyle Hazır

TAKİP ET

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için geri sayı sayım devam ederken AK Parti Karaman Teşkilatları 'Seçime hazırız, kararlıyız, Karaman'a sevdalıyız' mesajı verdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk başkanlığında, Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in de katılımıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş Teşkilat toplantısında tüm partililer seçime hazır olduklarını ifade ettiler.

AK Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Teşkilatımızla çıktığımız kutlu bir yolculuk ve Cumhuriyetin yüzüncü yılında Karamanımızı tekrar AK Belediyecilikle buluşturacağımız 31 Mart Yerel seçimlerine teşkilatımızın tüm kademeleri ile hazırız. Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde Karamanımızı hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Tarihiyle, kültürüyle, hoşgörüsüyle Anadolu’nun yıldızı parlayan şehri olan Karamanımızın kaybedecek bir saniyesi bile kalmamıştır. Bizler AK kadrolar olarak bu aziz şehre hizmetkar olmaya talip olduk. AK Parti belediyeciliğimiz süresince Karaman'ın çehresini değiştiren birçok projeye imzamızı attık. Bunu milletimizle el ele gönül gönüle vererek başardık, yine başaracağız. Hazırız, kararlıyız, çünkü biz Karaman'a sevdalıyız” dendi.

 






AK Parti Karaman AK Belediyecilik Türkiye Yüzyılı Av. Murat Öztürk Selman Oğuzhan Eser