AK PARTİ'NİN SİYASET AKADEMİSİ İL BİRİNCİSİ VEKİL ESER OLDU

TAKİP ET

Siyaset Akademisi Karaman İl Birincisi AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser oldu. Vekil Eser ödül plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 18. Dönem Siyaset Akademisi ‘1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ programının ödül sahiplerine plaketleri dağıtıldı. Düzenlenen 18. Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreninde Karaman il birincisi AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser oldu. Vekil Eser’e plaketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Vekil Eser plaketini AK Parti İl Başkan Yardımcısı -  AR-GE Başkanı Adem Küçükyarma ve AK Parti Merkez İlçe AR-GE Başkanı Ali Bozkurt ile birlikte aldı.

Vekil Eser, “ Ankaraya doğru hayatımın en gururlu yolculuklarından birini yaptım hem il birincisi olmanın hem de birincilik plaketini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almanın haklı gururunu yaşıyorum” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı – İl AR-GE Başkanı Adem Küçükyarma, “İl Teşkilatlarından İlçe Teşkilatlarına Kadın Kollarından Gençlik Kollarına Kadar gireceğimiz her seçime hazırız. Yaptığımız toplantılarımızda beyin fırtınası yaparak gelecek dönem hakkında planlar yapıyoruz. En yakın tarih deki seçimimiz yerel seçimler bu yerel seçimlerde Karaman merkez başta olmak üzere ilçelerde de ezici bir üstünlükle galip geleceğiz, inşallah” diye konuştu.