AK Parti'nin 18. yaşını kutladılar

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, AK Partinin 18. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

Milletin Partisi AK Parti bundan tam 18 yıl önce 14 Ağustos 2001 tarihinde Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurularak Türk siyaset sahnesine güneş gibi doğmuş ve ülkemiz için kurtuluş ve gelecek umudu olmuştur. 

AK Parti kuruluşundan kısa bir süre sonra 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimlerde milletimizin büyük teveccühü ile tek başına iktidara gelmiş, yine kuruluşundan günümüze girdiği tüm seçimlerden hep birinci parti olarak çıkmış ve 18 yıldır kesintisiz iktidar olma başarısı göstermiştir. Partimiz ilkeli ve dürüst politika anlayışı ve yaptığı büyük hizmetler ile çok kısa zamanda ülkemizin çehresini ve kaderini değiştirmiştir. 

Ülkemizin siyasi ve ekonomi alanlarında büyük sıkıntılar yaşadığı, ümitlerin karardığı bir dönemde AK Parti'nin kuruluşu ve iktidarı ile birlikte ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına çok önemli gelişmeler yaşanmıştır. 

Milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yola çıkan AK kadrolar ülkemizin daha güçlü bir ülke olması ve daha müreffeh bir hale gelmesi için maruz kaldıkları tüm engellemelere ve zorluklara rağmen hizmette ve başarıda sınır tanımayarak gece gündüz yaz kış demeden inanç ve kararlılıkla mücadele etmiş yapılan çalışmalar ile iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama ve demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde çok önemli projeler hayata geçirilmiştir.

AK kadroların neferleri olarak bizlerde ülkemizi çok daha ileriye götürme adına ilk günkü heyecan, azim ve inançla çalışmaya ve hizmet etmeye, dün olduğu gibi bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya halka hizmetin Hakka hizmet inancıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla yürüyoruz. Ülkemize ve milletimize hizmeti her şeyin üstünde tutan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için milleti ile var olmaya devam edecektir inşallah. 

Ak kadrolarıyla başarıdan başarıya koşarak ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin her kademesindeki tüm değerli mensuplarını en kalbi duygularımla kutlar, en derin şükranlarımı sunar, hayatını kaybetmiş olanlara Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyorum. Daha nice AK yıllara, AK icraatlar ile ulaşmak dileğiyle 18. kuruluş yıl dönümünün ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Yüce Allah (C.C)’tan niyaz ediyorum.” dedi. 

AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'in Mesajı

Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan Ak Parti, yaptığı reformlar ve seçim başarılarıyla hep anılacaktır. 

Ömrünü milletine adamış, ülkesine sevdalı bir lider ile AK Parti, millete hizmet yolunda 18 yılı geride bıraktı. Mayasında Millet olan partimiz, vatanını seven insanların aklından ve vicdanından doğmuştur. Hamurunu Millet yoğurmuş, kumaşını da Millet dokumuştur.

Ak partinin başarılarındaki bereket yine bu aziz millete aittir. Halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla yola çıktığımız tüm dava arkadaşlarımızla Milletin efendisi değil, hizmetçisi olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Liderimiz bir konuşmasında:

“Ahdim olsun ki, yeni dönemde Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak. Türkiye küresel bir güç olarak dünya sahnesindeki yerini alacak. İhracattaki yükselişimiz hızlanarak devam edecek.” Dedi ve bu kutlu yürüyüş başladı. Partimizi dev hizmetlerle, reformlarla bugüne taşıyan tüm dava arkadaşlarımıza ve milletimize kutlu olsun.

Sevenlerimizle, milletimizle hep birlikte daha nice yıllara...

AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çağlayan mesajında, AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001'in Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcıdır, Girdiğimiz ilk genel seçim olan, 3 Kasım 2002'de iktidara gelen Partimiz, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sloganıyla çıktığı siyaset yolunda, 4 başbakan 2 cumhurbaşkanı çıkarmıştır.

"AK Parti kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun bilinci içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşacaktır. Bunda en büyük pay tabii ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a  inanan, onun davasını davası olarak gören aziz milletimizdedir. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz."

Karanlık odaklar her türlü kirli oyunlarını partimiz ve milletimiz üzerinde oynadılar. Ne 17-25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Halka hizmet Hak’ka hizmet düsturu ile yılmadan yorulmadan hedeflerimizden ilki olan 2023 ‘e 4 yıl kala milletimizden aldığımız destekle dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır.

AK Parti’nin bir mensubu olmaktan büyük onur duyduğumu belirtiyor, Cumhurbaşkanımızın liderliği, ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ diyerek, ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımızın altını çizmek istiyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkarı olmayı nasip etsin. Partimizin 18. Kuruluş yıldönümünün teşkilatlarımıza, devletimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadesine yer verdi.