AK PARTİ'Lİ KADINLARDAN COŞKULU KONGRE

TAKİP ET

AK PARTİ'Lİ KADINLARDAN COŞKULU KONGRE

AK PARTİ’Lİ KADINLARDAN COŞKULU KONGRE
    Ak Parti Karaman Teşkilatı, İlçe, Belde, Merkez İlçe ve İl Kongrelerinin ardından hafta sonu Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerini yaparak kongre sürecini tamamladı.
    Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda hafta sonu Cumartesi günü yapılan Ak Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi seçimlerine, Karaman Milletvekili Recep Konuk,  İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Ak Parti’li İl ve Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er, İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, teşkilat mensupları partililer ve misafirler katıldı.
    RECEP KONUK’DAN BİRLİK MESAJI 
    Kongreye katılan Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk,  partisinin kadın kolları kongresinde konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. 2019 seçimlerinin Karaman ve ülke için son derece önemli olduğuna dikkat çeken Milletvekili Konuk, herkesin çalışmalarda elinin taşın altına koyması gerektiğine işaret etti. Konuk, seçimlerin öncelikle Karaman, bölge ve ülke adına hayırlar getirmesini temenni ederek, teşkilatta yeni görev alacak gönüldaşlarına da başarılar diledi.
    İMİŞ GÜNENÇ’E TAM DESTEK
    Ak Parti Karaman Kadın Kolları Kongresinde partililer İmiş Günenç’e tam destek verdi.
    Partinin Kadın Kolları 5. Olağan Kongresini büyük bir coşkuyla gerçekleşirken, hizmet yarışında bayrağı teslim eden Ümit Gülin Göksoy kongrenin tek adayı olarak Başkan seçilen İmiş İncedal Günenç ve yönetimi daha sonra tebrikleri kabul etti.