AK PARTİ KONGRE'YE GİDİYOR

TAKİP ET

22 Mayıs'ta Ankara'da Olağan Kongreye hazırlanan Ak Parti'de hazırlıklar sürerken..

Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü;

“DAVUTOĞLU HELALLİK İSTEDİ, KARAMAN’I KONYA’DAN AYIRMADI”
22 Mayıs’ta Ankara’da Olağan Kongreye hazırlanan Ak Parti’de hazırlıklar sürerken, Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İl Başkanlarını telefonla arayarak helallik istediğini söyledi.
“KARAMAN’I KONYA’DAN AYIRMADI”
Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Başbakan Davutoğlu’nun göreve devretmeden yurt genelinde il başkanları aradığını belirterek kendisini de aradığını söyledi. Ünlü;
“Bizler de böyle olmasını beklemiyorduk. Elbette üzüldük. Sonuçta Genel Başkanımız kadroları ile bölgemiz için de uyum içinde bir çalışma sergilemiştir. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu bu süreç sonunda bizleri telefonla aradı. Helallik istedi. Bizler  de üzgün olduğumuzu söyledik. Kendisi “Kısmet, bu bir bayrak yarışıdır”dedi. Hiçbir zaman Karaman’ı Konya’dan ayırmadıklarını dile getirdi. “dedi.
“YATIRIMLAR TAKİP EDİLECEK”
İl Başkanı Ünlü kongre sonunda da yeni kabinede yine en azından Karaman’dan bir bakan beklediklerini ifade ederek, he ne olursa olsun, Karaman’a yapılan tüm yatırımlar yine aynı şekilde devam edecek. Takipleri sürecek. Bildiğiniz gibi devam eden hızlı tren hizmetleri 2017 yılında başlatılacak. Yine Serbest Bölge ve Havaalanı Projesi yatırım ve takip çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor. Yakın zamanda bunların gelişmelerini de sizlere ve kamuoyuna aktaracağız.”dedi.