AK PARTİ KARAMAN TEŞKİLATI, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I BEKLİYOR

TAKİP ET

AK Parti'de kongre süreci hızlanıyor.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda, 4 Temmuz'da belde kongreleriyle başlayan 6. Olağan Büyük Kongre süreci, ilçe kongrelerinin büyük oranda tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'den başlattığı il kongreleriyle devam ediyor.
    AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkanlığa seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşekkür konuşmasındaki "Bu yıl sonuna kadar bütün teşkilatlarımızı tümüyle elden geçirmek suretiyle önce teşkilatlarımızda bir yapılanmanın adımlarını atacağız." sözleri üzerine hazırlanan 6. Olağan Kongre takvimi işliyor.
    17 ARALIK’DA KARAMAN’DA
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 Kasım'da memleketi Rize'den başlattığı il kongreleri kapsamında da bugüne kadar Bayburt, Gümüşhane, Kars, Iğdır, Ağrı, Muş ve Sivas kongreleri yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan hafta sonu Yalova ve Karaman il kongrelerine katılacak.
    Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karaman İl Kongresi sonrasında saat 15’te de 15 Temmuz Aktekke Meydanında Karaman’daki yatırımların toplu açılışını yapacağı vce Karaman halkına hitap edeceği bildirildi.