AK PARTİ KARAMAN TEŞKİLATI, BELDE VE İLÇE ADAYLARINI TANITTI

TAKİP ET

AK Parti'nin Karaman'da ilçe ve belde belediye başkan adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, ilçe ve beldelerden çok sayıda partili katıldı.

Programda AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser konuşma yaptı.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaptığı konuşmada, “Bu davada emek çeken, yol yürüyen ve nice zaferleri beraberce yazdığımız başta kurucularımız olmak üzere partinin kuruluşundan itibaren bugüne kadar görev alan bütün kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Biz sizlerle beraber bir tarih yazdık. Bu tarihin başlangıcı ise 14 Ağustos 2001’di. 14 Ağustos 2001 de milletin hamurunu yoğurduğu bir parti AK Parti oldu. Partimizin adını milletimiz koydu. 14 Ağustos 2001 dünya tarihinde daha bir yaşını doldurmadan Türkiye’nin tek başına iktidara gelen partisi oldu. Bu milletimizin sayesinde milletimizin ferasetiyle oldu. Yüce Rabbim nasip eyledi milletimiz sandıkları doldurdu. Ak oylarla 16 yıldır iktidarımızda yürüyoruz. 16 yıldır yürüdük bu yolda. 16 yıldır tam 13 seçim geçirdik. Bu geçirdiğimiz seçimde üç tane yerel, altı tane genel, üç tane referandum, bir cumhurbaşkanlığı seçiminde 13 seçimin tamamında milletimiz AK Parti dedi. 16 yıl boyunca yaptığımız 13 seçimde her seçimde Karaman, her seçimde milletimiz AK Parti dedi. 16 yıl boyunca bu seçimleri alırken en önemli vesile milletimizin sesine kulaklarımızı kapamadık. Hiçbir zaman milletimizin sesine kulaklarımızı kapamadık ve kapamayacağız. 16 yılda 13 seçim yaparken birçok vesayet odağı ülkemizin, milletimizin başına musallat oldu. Bir taraftan vesayet odaklarıyla, terör örgütleriyle mücadele ettik. Terör örgütleriyle, vesayet odaklarıyla mücadele ederken aynı zamanda milletimize hizmet ettik. Çok yollar kat ettik. Eğitimden, ekonomiye, sağlıktan ulaşıma kadar birçok hizmeti milletimizle buluşturduk.

31 Mart seçimleri çok önemli. 31 Mart seçimleri 2023’e kadar artık dört buçuk yıl kesintisiz seçimin olmadığı kılçıksız dört buçuk yıl millete hizmet edeceğimiz bir dönem olacak. 2023’e kadar olağan üstü bir durum olmazsa ne genel, ne ara seçim ne de yerel seçim olmadan yolumuza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde sandıklara odaklanmalı ve o sandıklardan ak oyları çıkarmalıyız. Kapı kapı dolaştınız 16 Nisan’da hükümet değişikliğine gittiniz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine devam dediniz. Parlamenter sisteme bir son verelim dediniz. Parlamenter sisteme son verdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine devam dedik. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ilk seçilmiş Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtiniz. Cumhurbaşkanını seçtik, arkasından TBMM’de milletvekillerini seçmekti. TBMM’de milletvekillerimizi seçtik. Sırada yerel yönetimler var. Biz yerel yönetimlerde 31 Mart’ta Cumhurbaşkanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla yola devam etmek istiyorsak 3 ay boyunca gece gündüz uyumadan çalışacağız” dedi.

Çalık, konuşmasının ardından ilçe ve belde belediye başkanı adayını, kürsüye davet etti.

İlçelerde, Ayrancı Yavuz Candan, Başyayla Ahmet İpek, Ermenek Uğur Sözkesen, Kazımkarabekir Ali İhsan Alanlı, Sarıveliler Hayri Samur, Beldelerde İse Ermenek Güneyyurt Ali Zeybek, Ermenek Kazancı Muhittin Tuncel, Sarıveliler Göktepe Bayram Şahin, Merkez Akçaşehir Hikmet Yirşen, Merkez Sudurağı Mehmet Derviş Ceyhan, belediye başkanlıklarına aday olarak gösterildi.

Adaylarla toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.