AK Parti Karaman Milletvekili Eser için vefa gecesi düzenlendi

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Avukat Selman Oğuzhan Eser kendisi için düzenlenen Vefa Gecesi'nde duygu dolu anlar yaşadı.
Meslektaşı Berat Kuş'un; Eser adına organize ettiği Vefa Gecesine AK Parti Karaman Teşkilat mensupları ve çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda partili ve davetli topluluğu katıldı.
Bir düğün salonunda düzenlenen geceye katılan Milletvekili Eser kendisine gösterilen tevazu ve ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek; "Teveccüh gösterdiniz, beni bu özel günde sizlerle bir arada buluşturmanın heyecanı ve gururunu yaşattınız. Kıymetli kardeşim Avukat Berat Kuş ve ailesinin düzenlemiş olduğu programda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönül vermiş, hiçbir zaman yolda bırakmadığımız dava arkadaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bizlere gönlünü açarak ev sahipliği yapan Kuş ailesine ve bizleri bağrına basan AK Parti ailemize minnettarız. Çalışmalarımız milletimize hizmet adına her daim dur durak bilmeden devam edecek" diyerek teşekkür etti.
Gecede, gördüğü yoğun ilgi ile katılımcılarla günün anısına hatıra resimleri çekinen Milletvekili Eser'e ayrıca çalışmalarında da başarılar dilendi.