AK PARTİ KARAMAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları tanıtım toplantısı AK Parti Karaman İl Başkanlığında yapıldı.

Tanıtıp toplantısında AK Parti Karaman İl ve İlçe Teşkilat üyeleri katıldı. Toplantıda kendini tanıtan 26’ıncı Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve 27’inci Dönem Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Şeker, 24 Haziran Seçimlerinin ülke geleceği için çok önemli bir seçim olduğunu söyledi. Partisinin MHP ile kurduğu Cumhur İttifakına karşı olarak doğan, CHP, SP ve İYİ Parti İttifakına oy verecek seçmene seslendi. Şeker,  “İttifak içerisindeki partilerin milletvekili çıkaramadığı yerlerde atılan oylar ittifak içerisindeki 1’inci partiye yarayacak” dedi.
AK Parti’nin Karaman’daki 2’inci adayı Selman Oğuzhan Eser de kendini tanıttıktan sonra milliyetçi olup da millet ittifakına oy verecek seçmene hitap etti. Eser, “Aynı çizgide yol aldığımız kardeşlerimizin karşı ittifakta görmek bizleri çok üzer. 24 Haziran seçimleri ülkemizin yıldızının daha da parlaması için büyük önem teşkil ediyor. Milletimizi bu seçimlerde Cumhur İttifakının etrafında toplanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Karaman Milletvekili 3’üncü sıra adayı Hüseyin Mutlu ise, 24 Haziran Seçimleri için hazır olduklarını dile getirdi. Seçimin son gününe kadar yılmadan büyük bir azimle her kapıyı çalacaklarını ifade etti.