AK Parti Karaman İl Başkanı Öztürk AK Parti Standına yapılan saldırıyı kınadı

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Murat Öztürk, AK Parti standına yapılan saldırıyı kınadı.

İsmet Paşa Caddesi'ndeki AK Parti Seçim bürosu önüne gelen M.U.G, buradaki malzemelere zarar vererek parti afişlerini parçaladı. O sırada bölgede bulunan bekçiler, şüpheliyi yakaladı.
Hakkında mala zarar verme ve cumhurbaşkanına hakaret suçundan şikayetçi olunan zanlı, polis merkezinde verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Avukat Murat Öztürk, yaptığı açıklamada, “Partimizin stantlarına saldırıp Cumhurbaşkanımıza hakaret eden şahsın bu davranışları görgü tanıkları ve mobese kayıtlarıyla sabit. Şahıstan şikayetçi olduk ve tahkikatın takipçisi olacağız. Bu ve benzeri hareketlerle şehrimizde sükûnet içerisinde geçen seçim sürecine gölge düşürmek isteyen, toplumu germek ve kargaşa çıkarmak isteyen kişiler maalesef çıkıyor. Karaman’ın ferasetli insanları bu provokasyon ve tahriklere kapılmayacağından şüphemiz yok. Bu saldırıyı yapan kişinin ana muhalefet partisi CHP üyesi olması da ayrıca dikkat çekicidir. Artık bu tip provakatif eylemlerle değil seçimin sandıkta kazanılabileceğini öğrenmemiz lazım.  Demokrasiyi hazmetmemiz lazım.” dedi.

karaman ak parti karaman