AK Parti Karaman Gençlik Kolları'nda Toprak Dönemi Başladı

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Kale'nin görevinden ayrılmasının ardından yerine Genel Merkez tarafından meslektaşı Av. Kemal Toprak getirildi.

AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, "AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Av.Kemal Toprak’a yeni görevi hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel işler yapmayı nasip etsin. Görevi devreden Av.Mustafa Kale başkanımıza bugüne kadar ki göstermiş olduğu çalısma ve gayretlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan ayrılan Mustafa Kale'de yaptığı açıklamada, "Genel Merkezimizin tensipleriyle AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan meslektaşım, Av. Kemal Toprak kardeşimi tebrik eder, görevinde başarılar dilerim.  Görev yaptığım 5 yılı aşkın sürede desteklerini esirgemeyen, birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyduğum, tüm kardeş ve büyüklerime teşekkürü bir borç bilirim. Şahsıma iletmiş olduğunuz iyi dilek ve temennilerinizden ötürü Allah razı olsun" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Av. Kemal Toprak'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibari ile AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Genel merkezimizce uygun görülmüş olup, yanımda olan ailem, dostlarım, dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, davanın peşinde, Eyüp Kadir İnan  başkanımızın önderliğinde Allahın izniyle görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Bu yolda genç kardeşlerimize ve dava arkadaşlarıma yardımı bir borç bilip dürüstlüğü ilke edinerek adım adım ilerleyeceğiz. Bu süre zarfında bana destek olan AK parti Karaman il başkanımız Abidin Çağlayan’a, önceki gençlik kolları başkanımız meslektaşım Av. Mustafa Kale’ye, partimizin saygıdeğer vekilleri Av. Selman Oğuzhan Eser’e ve Dr. Recep Şeker vekilimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çıktığım bu kutlu yolda görevimi layıkıyla yerine getireceğim" dedi.

KEMAL TOPRAK KİMDİR?

Av. Kemal TOPRAK, 1994 yılında Hollanda’da doğmuş olup, İlkokul eğitimini Hollanda’da, ortaokul ve lise eğitimini Karaman’da, üniversite eğitimini ise KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Üniversiteyi iyi bir dereceyle bitiren Kemal TOPRAK, avukatlık mesleğini Karaman’da icra etmeye karar vermiş, Karaman Barosu’na kaydolmuştur. Meslek hayatına Karaman’da başlamış, kısa sürede ciddi başarılar göstererek kendi hukuk bürosu olan TTS Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nu kurmuştur.