AK PARTİ KARAMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MAHMUT SAMİ ŞAHİN "HEP BİRLİKTE KARAMAN İÇİN"

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er ve AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan İl Başkanı Er, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Seçim çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Er, basın mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mahmut Sami Şahin ise aday tanıtım programından bahsederek, “Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü teşkilatımızın organize etmiş olduğu aday tanıtım programını gerçekleştirmiş olduk İl Başkanımızın Riyasetinde. MKYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın Katılımıyla 11 adayımız açıklanmış oldu. Gerçekten coşkulu bir gün yaşadık o gün Karamanımıza yakışır partimize yakışır bir birlik ve beraberliğimizde sergilemiş olduk. Yoğun bir katılım oldu İlçelerden, beldelerden parti gönüldaşlarımız Karamanlı hemşerilerimiz salonu hınca hınç doldurdu. Gençlerimizin coşkusu olağan üstüydü. Böyle bir coşkulu ortamda adaylarımızı tanıtmaya vesile olan başta İl Başkanımız olmak üzere teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza bütün emeği geçen arkadaşlarımızın hepsine de teşekkür ediyorum. Ayrıyeten bir teşekkürümü de sizlere yapmak istiyorum. Sizlerde Ogün aday programı tanıtımını milletimize çok güzel aktardınız. Bilgilendirme göreviyle siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bu anlamda o gün katılan bütün gazeteci arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HEP BİRLİKTE KARAMAN İÇİN

“Sizler siyasilerin bugün ki yapmış olduğu çalışmaları seçim çalışmalarıyla alakalı faaliyetlerimizi halka doğru bir şekilde aktarmakla bir görev üstleniyorsunuz” diyen Şahin, “Kamu görevi yapıyorsunuz esasında. Bu anlamda işiniz kolay değil. Zorlu bir süreçte hava şartları anlamında da kış zamanına gelmesiyle seçimlerin bazen yağmurlu bazen karlı günlerde görevinizi ihya etmeye çalışıyorsunuz. Gazetecilik gerçekten emeği yoğun bir iştir. Gönül vermek gerekir. Bu anlamda bu mesleğe gönül vermiş arkadaşlarımızın hepsine ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Karamanımız gerçekten değeri çok yüksek bir şehir. Hem maddi hem de manevi anlamda bir medeniyet şehri. Biz bu şehri daha güzel, yaşanabilir, daha müreffeh şehir haline getirebilmek adına bir yola çıktık inşallah bu yolda sizinle birlikte yürüyeceğiz sizlerin desteğine, katkısına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da olacak. Biz sizlerin bizlerle çalışan bir takım arkadaşı olduğumuzu düşünüyoruz. Bu anlamda bakıyoruz biz o yüzden belediyecilik bir hizmet işiyse sizlerle birlikte bu işi ihya etmeye çalışacağız. Tabi adaylık süreci içerisinde şuanda teşkilatımızla birlikte seçim çalışması standını tam vermiş olmasak bile şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etmek suretiyle şehrimize ait bilgileri onların önerilerini kurum sahiplerinin bilgilerini almak suretiyle şehrimizin ihtiyacı olan projeler konusunda bir veri toplaması düzenliyoruz. Ben bundan çok istifade ettiğimi söylemek istiyorum. Belki bizim aklımıza gelmeyen bazı konular orda ki birimin yöneticisi veyahut çalışanları tarafından bize aktarılması söz konusu oluyor. Bizde bunları değerlendirmek suretiyle şehrimize yapmayı düşündüğümüz projelerin belki de fikrini oluşturuyor. Biz bunların hepsinden istifade ediyoruz. Biz başlangıçta şunları söyledik ; “ Hep Birlikte Karaman İçin” diye bir slogan oluşturduk. Biz ferdi çalışmak zorunda değiliz. Ben değil biz diye çalışacağız. Bunu da sizlerle ve kurumlarla dönem dönem bir araya gelerek konuşmayı düşünüyoruz. Bir hazırlık sefamız var. Şubat’ın 15’i itibariyle yerel merkezimizin teşkilatımızın SKM çalışmaları başlayacak. Bu tarih itibariyle koordinasyonlu şekilde tam sahaya inmek durumu söz konusu olacak. Yani bugün ki yaptığımız ziyaret tam bir seçim çalışması olmadığını ifade etmek istiyorum. Sadece nezaket bir ziyaret olduğunu belirtmek istiyorum. Şuanda biz mevcut Belediye Başkanımızla birlikte devam eden projeler üzerinde birlikte görüş alışverişi yapıyoruz. Teşkilatımızla birlikte gerek Ankara ayağı gerekse şehir içerisindeki birimlerle kurumlarla istişare yapmak suretiyle proje ön hazırlığını teknik bir kadromuzla yapmak suretiyle istişare heyetlerimiz oluştu” dedi.