AK PARTİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI İMİŞ GÜNEÇ

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç'in Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Başkan İmiş Günenç Polis Haftası için yayınladığı mesajında şunları söyledi: Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde görev yapmaktadır.

Halkımız için fedakârca görev yapan Emniyet güçlerimizin, her zaman Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan sorumluluklarını yerine getiriyor olması aziz milletimiz için bir iftihar kaynağıdır.

Polis teşkilatımız her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatı özverili çalışmalarıyla saygın kurumlar sıralamasında üst sıralara yükselmiştir. Kuşkusuz bu yükselişte fedakâr, özverili, sağduyulu, ulusal ve uluslararası hukuka uygun çalışmaları etkin rol oynamıştır. Türk Emniyet Teşkilatı personeli, organize suç örgütü ve terörle mücadelenin yanı sıra asayiş olaylarında da çok büyük başarılara imza atmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, kutsal mesleğinin icrası sırasında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyor, gazilerimizi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, hâlen görevde bulunan emniyet teşkilatı mensuplarımıza ve ailelerine de sağlık, mutluluk dolu bir yaşam ve başarılar diliyorum.”

Haber: Adem DEMİREL