AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET ER

TAKİP ET

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er 10 Nisan Polis haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er Polis Haftası mesajında şu ifadelere yer verdi: "Emniyet güçlerimiz, Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalışmaktadır. 173. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir.

Emniyet teşkilatımızın yapmış olduğu hizmetler halkın nazarında büyük takdir toplamış ve polise olan güvenini her geçen gün pekiştirmiştir. Emniyet mensuplarımızın bu sorumluluk şuuru ve görev aşkı ile bundan sonraki çalışmalarında da muvaffak olacaklarına yürekten inanıyorum.

Memnuniyetle müşahede edilmektedir ki; Türk Milleti polisine her zaman güvenmiş ve görevini yerine getirmesinde ona her türlü desteği vermiştir. 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. AK Parti Hükümeti olarak Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı, daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakarlıklara göğüs gererek zor şartlarda çalışan Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum.

Bu vesileyle;  vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.”